TP-Link AC1750 Archer C7 Gigabites Router

TP-Link AC1750 Archer C7 Gigabites Router

AC 1750 Vezeték nélküli Dual Band-es Gigabites Router, Archer C7

  • Támogatja a következő generációs 802.11ac Wi-Fi szabványt
  • Egyidejű 2,4GHz 450Mbps, és 5GHz 1300Mbps sebességű vezeték nélküli hálózatok sugárzása
  • Két USB csatlakozó könnyen lehetővé teszi helyi nyomtatók, fájlok és médiatartalmak megosztását az otthoni hálózaton, illetve távoli elérést FTP szerveren keresztül
  • A vendéghálózat lehetővé teszi az Ön számára, hogy otthoni vagy kis irodai Wi-Fi hálózatát biztonságosan megossza otthonának vendégeivel

802.11ac

Az Új Generációs Wi-Fi Szabvány

Az Archer C7 a következő generációs 11ac szabvánnyal érkezik , amely 3-szor gyorsabb mint az N szabvány lehetővé téve az összegzett, akár a 1,75Gbps sebességet. Az 5GHz-es frekvencián elérhető 1,3Gbps, és a 2,4GHz frekvencián elérhető 450Mbps-os ideális a sávszélességre érzékeny alkalmazások esetében, mint on-line játék vagy multimédia lejátszás.

Dual Bandes együttes sebesség az akadásmentes munkához és szórakozáshoz

Az Archer C7 2,4GHz-es, és az 5GHz-es frekvencián való egyidejű működése biztosítja a nagyszerű vezeték nélküli teljesítményt. Ez lehetőséget ad, hogy egyszerre tudja használni a két külön vezeték nélküli hálózatot még a legigényesebb alkalmazásokhoz szükséges sebességgel is. A napi, kevésbé igényes alkalmazások esetén, mint például az e-mail, webböngészés a 2,4 GHz-es frekvenciát, míg az 5 GHz-es sávban az igényesebb alkalmazások, mint például HD video streaming, online játékok folytathatóak.

6 Antenna a teljes lefedettséghez

A 3db cserélhető, 5dBi-s külső antenna az 5GHz-es hálózatot biztosítja, a 3 db belső antenna pedig a 2,4GHz tartományban működik, amit a magasabb antennatechnológiával kombináltunk, így nagyobb sebesség érhető el nagyobb távolságok esetén is. Ennek révén hihetlen lefedettség és megbizható kapcsolatot eredményez akár otthonában, akár az irodájában.

  • 2,4GHZ
    3 optimalizált belső antenna elhelyezése csökkenti a potenciális csatornák által okozott interferenciát, így jobb teljesítmény érhető el.
  • 5GHz 5dBi
    3 külső antenna teljes mértékben kihasználja a tiszta 5GHz-es vezeték nélkülihálózatot, így nagyobb kiterjedésű vezeték nélküli jel lesz.

Kettős USB Csatlakozás a Könnyebb Megosztáshoz

A két multifunkcionális USB 2.0 csatlakozó könnyen lehetővé teszi helyi nyomtatók, fájlok és médiatartalmak megosztását az otthoni hálózaton, vagy internetről az FTP szerveren keresztül.

Teljes Gigabites vezetékes kapcsolat az ultragyors adatátviteli sebességhez

Egy gigabites WAN port és négy Gigabit LAN portnak köszönhetően a sebesség akár 10x nagyobb is lehet, mint sztenderd Ethernet kapcsolódásnál. Az Archer C7 egy erőteljes és rendkívül gyors vezetékes hálózatot biztosít.

  • Vendéghálózat
    A vendéghálózat lehetővé teszi az ön számára, hogy Wi-Fi hálózatát biztonságosan megossza otthonának vendégeivel.
  • IPv6 Támogatás
    Az Archer C7 támogatja az IPv6 szabványt, az internet protokoll új generációját, és lehetővé teszi számos új hálózati szolgáltatás jövőbeli alkalmazását.
  • Könnyű beállítás
    Az optimalizált konfigurációs segédprogram segítségével könnyedén elvégezhető a hálózat beállítása.

About the author

editor shop_manager