Hírek

Új Trust és Spirit of Gamer termékek üzletünkben!

Újabb gamer perifériákkal és kiegészítőkkel bővült kínálatunk. Az alább látható Trust és Spirit of Gamer eszközök váltak elérhetővé.

Olvass tovább

PlayStation 4 és kiegészítők készletről

Most novemberben és decemberben készletről elérhetők az alábbi PlayStation 4 konzolok, kiegészítők és játékok.

Ezen felül pedig a 15.000 Ft-os és 6.000 Ft-os PSN Live Card illetve PSN Playstation + 365 Napos Feltöltő kártya 18.990 Ft-ért kapható.

Olvass tovább

Trust perifériák és kiegészítők készletről

A legújabb TRUST kollekcióval újabb perifériák és kiegészítők érkeztek üzletünkbe, igény szerint a legnagyobb érdeklődésnek eleget téve.

Olvass tovább

DJI drónok és hobbi-kiegészítők rendelésre!

Elérhetővé váltak a világszínvonalú DJI drónok, táskák, szemüvegek és egyéb kiegészítők!

Olvass tovább

Synology DiskStation termékkínálat

Napjainkban már alapvető otthoni kiegészítőnek számít egy hálózati adattároló (NAS) üzemeltetése. Legyen szó bármilyen digitális tartalomról – dokumentumok, családi fotók, videók, zenék és filmek – a Synology DiskStation biztonságos tárolást, gyors elérést és megtekinthetőséget kínál.

Kis és nagyvállalatok számára úgyszintén létfontosságú lehet a nagyobb kapacitású, több lemezes, tükrözött kötetű NAS(-ok) működtetése, minimalizálva az esetleges fájl- illetve lemezkárosodás okozta veszteségeket.

A DiskStation Manager (DSM), böngészőből és az interneten keresztül bárhonnan elérhető grafikus kezelőfelület további konfigurációt, személyre szabást és kiegészítő szolgáltatások széles választékát teszi elérhetővé.

Olvass tovább

Fő a biztonság és kényelem!

Forró a nyár de nincs légkondicionáló? Elviselhetetlen az irodai számítógépes munka vagy a szórakozás? Vásároljon USB csatlakozós “Delight” ventilátort és mondjon nemet az izzasztó hőségnek!

Olvass tovább

TP-Link Felhő kamerák készletről!

Tartsa szemmel otthonát távolról, webes vagy telefonos vezérléssel
akár az éjszaka folyamán is a HD éjjellátó funkcióval rendelkező kamerákkal!

Olvass tovább

Spirit of Gamer és Sandberg székek a tökéletes kényelemért!

A Spirit of Gamer és Sandberg gamer székek megfelelő alternatívát biztosítanak a népszerű DX Racer mellett. Ergonomikus kialakítás, stabil szerkezeti integritás, hosszantartó kényelem.

Olvass tovább

Spirit of Gamer és Sandberg, 2.0, 7.1 gamer fejhallgatók!

Spirit of Gamer és Sandberg fejhallgatók kínálata a sztereótól 7.1-ig, vezetékes és vezeték nélküli termékek játékra szabva.

Olvass tovább

Spirit of Gamer, Sandberg Egér kollekció!

A billentyűzetek mellett az új Spirit of Gamer és Sandberg egerek is elérhetővé váltak!

Olvass tovább

123